MENU

Jak w prosty sposób zwiększyć zyski Twojej restauracji

Dzięki naszym szkoleniom Twoi kelnerzy będą sprzedawać więcej!


Umów się na spotkanie


Czy wiesz, że 80% klientów otrzymując menu nie wie co zamówić z karty?
60% kelnerów nie potrafi zasugerować dań i napoi do nich pasujących.
Twój kelner Super Sprzedawcą?
Tak, dzięki nam to możliwe!

Autorski program sugestywnej sprzedaży, ukierunkowany na zadawanie pytań klientowi motywujących do zamówienia sugerowanych potraw, napoi oraz alkoholi w kilku prostych krokach, sprawi, że zwiększą się przychody Twojej restauracji.

Nieważne czy masz dużą, czy małą restaurację. Nasze szkolenie jest stworzone właśnie dla Ciebie!
Nasze metody są proste, łatwe do zapamiętania , nauczenia i najważniejsze SPRAWDZONE.

Dzięki dobrej znajomości branży i indywidualnemu podejściu do każdego zlecenia jesteśmy w stanie
zaoferować usługi przekładające się na osiągane rezultaty finansowe!

Audyt

Audyt wewnętrzny
Audyt operacyjny
Audyt jakościowy

Doradztwo

Prowadzenie restauracji
Zakładanie restauracji

Szkolenia

Kelner Super Sprzedawca

Agata Limanówka

Psycholog biznesu, trener rozwoju osobistego, coach kariery.

Specjalizuje się w prowadzeniu szkoleń z zakresu sprzedaży, obsługi klienta, radzenia sobie ze stresem oraz kompetencji i umiejętności liderskich. Z wykształcenia psycholog biznesu, absolwentka studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania Zasobami Ludzkimi oraz studiów podyplomowych Psychologii Transportu na Uniwersytecie Jagiellońskim. Ponadto jest certyfikowanym coachem International Coach Federation (ICF) – ACC, członkiem ICF Global oraz Polskiego Towarzystwa Psychologicznego.

Odbyła również dodatkowe kursy (między innymi Silva Mind Control). Posiada wieloletnie doświadczenie w rekrutacji, szkoleniu i zarządzaniu zespołami sprzedażowymi. Od 2003 roku szkoli, prowadzi seminaria oraz coaching dla menedżerów i pracowników, jak również indywidualnych klientów, którzy dbają o swój rozwój osobisty.
Oprócz korporacji współpracuje z właścicielami małych biznesów.

Prowadziła szkolenia, projekty oraz pracowała jako coach między innymi dla takich firm i instytucji jak: IMPEL S.A., Street Dance Academy Wrocław, Uniwersytet Dzieci, SF Business Center Club, Przedsiębiorcza Kobieta, Lyoness, Akuna, współpracuje z MPK Sp. z o.o. Wrocław.

Anna Tomalik

Konsultant, marketingowiec, właściciel firmy VERTE - usługi dla wymagających.

Absolwentka zarządzania przedsiębiorstwem na Uniwersytecie Ekonomicznym We Wrocławiu. Od ponad 10 lat związana z branżą hotelową. Swoją karierę związała z hotelarstwem i gastronomią, przechodząc przez wszystkie szczeble hierarchii hotelowej.

Doświadczenie zawodowe zdobywała między innymi w działach operacyjnych Hotelu Marriott**** w Wielkiej Brytanii oraz na stanowiskach dyrektorskich w Polsce. Pracowała między innymi dla Pałacu Alexandrów, Hotel Niemcza SPA, Toya Golf & Country Club.

Specjalizuje się w działaniach z zakresu sprzedaży, marketingu, zarządzania i optymalizacji kosztów prowadzonej restauracji. Od 2012 r. prowadzi własną działalność konsultingową. Nagrodzona "The Spirit to Serve" za wyjątkową jakość obsługi klienta od J.W. Marriott.

Oferta

Sukces Twojej restauracji zależy od jej wizerunku, na który składa się nie tylko wystrój, menu, niepowtarzalny klimat, miejsce, ale również profesjonalne zachowanie Twoich kelnerów. To właśnie oni, dzięki umiejętności dbania o komfort i zadowolenie gości, tworzą niepowtarzalny nastrój Twojej restauracji i sprawiają, że klient chce do niej wrócić ponownie oraz poleca ją swoim znajomym.

    Po odbytym szkoleniu Twoi kelnerzy:
  • będą odgadywali potrzeby klienta
  • nauczą się uprzedzać ewentualne reklamacje
  • zwiększą sprzedaż napoi alkoholowych i bezalkoholowych
  • zwiększą sprzedaż przystawek, zup, dań głównych, deserów
  • zwiększą sprzedaż wina
  • zwiększą sprzedaż aperitifów
    Dzięki zastosowaniu w praktyce przez Twoich kelnerów prostych kroków sprzedażowych w efekcie podniesie się poziom satysfakcji gości Twojej restauracji, a tym samym podniesie się prestiż restauracji.
    Jeśli chcesz, aby:
  • zostały zoptymalizowane koszty gospodarki magazynowej
  • wzmocniła się praca zespołowa
  • wzmocniła się identyfikacja kelnera z firmą

Szkolenie Kelner – SUPER sprzedawca jest dla CIEBIE !


Plan szkolenia

Co zrobimy :
Wyjaśnimy koncepcję Twojej marki,
Ustanowimy identyfikatory Twojej restauracji,
Określimy strategię sprzedaży i usług.

Kolejnym krokiem będzie przeszkolenie Twoich kelnerów, aby nabyli umiejętności sprzedażowych.

Motywacja, umiejętności i kompetencje, zainspirują pracowników, aby stać się pomysłowym sprzedawcą! Techniki jakie zastosujemy są obecnie częścią kultury sprzedaży największych firm w USA i zagranicą.

CZEGO SIĘ NAUCZĄ TWOI KELNERZY?

    Uczestnicy nauczą się :
  • jakich słów należy unikać
  • zasad tworzenia duetów np.: kawa-deser
  • opisywać potrawy, które będą same się sprzedawać
  • tworzyć impuls zakupu
  • odpowiedniej prezentacji menu
  • techniki „ przy okazji”
Dzięki naszemu szkoleniu sprzedaż Twoich potraw wzrośnie, a kelnerzy będą cieszyć się większymi napiwkami!

Adres

ul. Wrocławska 29, Pietrzykowice
55-080 Kąty Wrocławskie

Telefon

Agata Limanówka +48 501-397-021
Anna Tomalik +48 507-643-516

E-mail

biuro@efektywnarestauracja.pl







Projekt i realizacja: STUDIO MŁYN : Twój partner w reklamie